Politica de returnare

Conform legislatiei din Romania, produsele cumparate de pe ebobo.ro se pot returna in termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesie a produselor conform OUG nr. 34/2014.

Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate. (Acest lucru inseamna ca articolele nu trebuie să fi fost deteriorate, murdarite, spalate, modificate sau purtate si ca orice etichete ale articolului sau coletului trebuie sa fie intacte) in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.

Costurile livrarii vor fi suportate de client. De mentionat că se va returna numai contravaloarea produsului fara cheltuielile initiale de livrare.

In cazul in care comanda este achitata, vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii vanzatorului de catre cumparator asupra deciziei sale de retragere din contract.

Suma va fi returnata dupa cum urmeaza: pentru comenzile achitate ramburs/card bancar-> prin virament bancar.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa (intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului) pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat. In cazul in care produsul este intr-o stare ce nu ne permite recomercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare